Facebook

Menu's - À La Carte

De Kaart

Antipasti Freddi e Caldi / Koude en Warme voorgerechten

  • “Carpaccio di carne” - € 18,00

           Carpaccio van ossenhaas - Parmezaanse kaas - Rucola -
           Pijnboompitten (Truffel - supplement € 6,00)

  • “Vitello Tonnato" - € 18,00 

    Fijngesneden kalfsvlees met tonijnsausje (Specialiteit van het huis)

  • “Insalata di Astici" - € 24,00 

    Halve kreeft met salade / curry en appel

  • “Scampi con aglio, olio e peperoncino” - € 19,00

           Scampi - Knoflook - olijfolie - pikant

  • “Ostriche al limone” - € 18,00

           Oesters natuur - Roggebrood - citroen - sjalotjes

  • “Foccacia con spinaci, ouvo in camicia” - € 17,00

           Geroosterd broodje met spinazie, truffel en gepocheerd eitje

  • “Cozze gratinate” - € 19,00

           Mosselen met kruidenboter en Provolone gegratineerd

       

 Primi Piatti / Pastagerechten

  • “Spaghetti Carbonara” - € 17,00

           Verse spaghetti met spek, ei en parmezaanse kaas
 

  • “Tagliolini con Astici” - € 26,00

           Verse lintpasta - halve kreeft - prei sausje - tomaatjes

  • “Spaghetti Vongole” - € 19,00

           Verse spaghetti met venusschelpjes

 

Seconde Piatti / Hoofdgerechten

  • “Filetto di Manzo tagliata” - € 30,00

           Gegrilde ossenhaas - rucola - Parmezaanse schilfers

  • “Ossobucco con pomodoro” - € 29,00

           Kaltschenkel in lichte tomatensaus

  •  “Gamberone alla griglia con pasta al pesto” - € 35,00

            Gegrilde gamba's - verse pasta - pesto (basilicum - pijnboompitten - kaas)

  • “Pesce Misto” - € 34,00 p.p. (min. 2 pers)

           Zeebaars, Gegrilde Gamba, Scampi,
           Tonijnfilet, Vongole Veraci en inktvisringen

  • “Branzino" - € 30,00 

           Krokant gebakken zeebaars met pesto

  • “Filetto con gorgonzola" - € 31,00 

           Ossenhaas metlichte kaassaus

  • “Pesce di giorno" - Dagprijs

          Vis van de dag

 

Wij vragen vanaf 6 personen een keuze te maken tussen 3 verschillende gerechten, dit om de wachttijden aangenamer te maken.