Facebook

Menu's - À La Carte

De Kaart

Antipasti Freddi e Caldi / Koude en Warme voorgerechten

  • “Carpaccio di carne di Pierro” - € 24,00

           Carpaccio van ossenhaas - tartaar van ossenhaas - Parmezaanse kaas - Rucola -
           pijnboompitten - gebakken kwarteleitje

  • “Vitello tonnato” - € 19,00

           Kalsvlees met tonijnsausje - rucola - gesnipperde groentjes

  • “Ostriche al limone” Fines Claire (6 stuks)- € 19,00

           Oesters natuur - citroen - sjalotjes

  • "Melanzane alla Parmigiana" - € 18,00

    Zeevruchtensalade / Frisse dressing (vegetarisch)

  • "Scampi con Pernod" - € 19,00

    Gebakken scampi - Roomsausje met anijs

  • "Insalata Astici"  -  €25,00

          Kreeftensalade met Romeinse sla - appel - curry

  • "Foccacia con ouvo in camicia e tartufo"  -  €19,00

          Foccacia - gepocheerd ei - truffel

  • "Antipasto misto" - min 2 pers. - € 24,00 pp

    Vier verschillende kleine gerechtjes naar keuze van de chefs

 

Primi Piatti / Pastagerechten

  • “Linguine con Astici” - € 26,00

           Verse lintpasta - halve kreeft - prei sausje - tomaatjes

  • “Linguine al Tartufo” - € 22,00

           Verse lintpasta - champignons - truffel

  • “Spaghetti vongole con bottarga in olio d'oliva” - € 21,00

    Verse spaghetti - venusschelpjes - bottarga - olijfolie

  • "Pasta all'amatriciana "  - € 19,00

    Pasta - Pancetta - tomatensaus

  • "Linguine al Capesante e spinaci"  - € 25,00

    Verse lintpasta Sint jacobsvruchten en spinazie

 

Seconde Piatti / Hoofdgerechten

  • “Filetto di manzo con Tartufo” - € 38,00

           Ossenhaas met truffel

  • “Ossobuco al pomodoro” - € 30,00

     Kalfsschenkel met tomatensaus

  • "Costolette di Agnello" - € 30,00

    Lamskoteletjes gegrild met rozemarijn 

  •  "Filetto di manzo tagliata” - € 31,00

    Gesneden ossenhaas - bruine jus - rucola - parmezaanse kaas

  • “Pesce Misto” - € 35,00 p.p. (min. 2 pers)

           Zeebaars, Gegrilde Gamba, Scampi,
          Grietfilet, Vongole Veraci en inktvisringen

  • “Filetto di Branzino croccante con salsa al vino bianco" - € 30,00 

           Krokant gebakken zeebaars - witte wijnsaus

  • “Guancia di vitello al Marsala" - € 29,00 

           Stoofpotje van kalfswangetjes

  • “Astici alla griglia" - € dagprijs

           Gegrilde kreeft - knoflooksausje

  • “Gamberone alla griglia" - € 33,00 

           Gegrilde gamba's - fris slaatje

  • “Sogliola alla mugnaia" - € dagprijs 

           Krokant gebakken zeetong

 

 

 

De hoofdgerechten worden geserveerd met spaghetti aglio olio of aardappeltjes met rozemarijn

Wij vragen vanaf 6 personen een keuze te maken tussen 3 verschillende gerechten, dit om de wachttijden aangenamer te maken.