Facebook

Menu's

Laat u verwennen met een heerlijk samengesteld menu door chef Pierro.

Maak uw keuze uit verschillende menu's:

Het La Strada menu

Menu's die voor speciale gelegenheden worden gemaakt.

U kan ook kiezen uit à la carte gerechten 

Klik op een menu uit de lijst om ze te bekijken.

 


La Strada Menu

“Vitello Tonnato”

Fijngesneden kalfsvlees met tonijnsausje (Specialiteit van het huis)
 

“Spaghetti Vongole”

Spaghetti met venusschelpjes

“Branzino”

Krokant gebakken zeebaars met vissausje

Of

“Filetto di manzo tagliata”

Gegrilde ossenhaas met rucola en Parmezaanse schilfers

Dolce

"Donna Bianca"

 

 

Prijs: € 59,00 

  

Het menu wordt enkel per tafel geserveerd.
De gerechten van dit menu kunnen wel apart gekozen worden

 

 


 

Dagelijkse Suggesties van de Chef-kok voor lunch


Hapje / Voorgerecht / Hoofdgerecht / Koffie met koekjes

Prijs: € 35,00 

 

 


De Kaart

Antipasti Freddi e Caldi / Koude en Warme voorgerechten

  • “Carpaccio di carne” - € 18,00

           Carpaccio van ossenhaas - Parmezaanse kaas - Rucola -
           Pijnboompitten (Truffel - supplement € 6,00)

  • “Vitello Tonnato" - € 18,00 

    Fijngesneden kalfsvlees met tonijnsausje (Specialiteit van het huis)

  • “Insalata di Astici" - € 24,00 

    Halve kreeft met salade / curry en appel

  • “Scampi con aglio, olio e peperoncino” - € 19,00

           Scampi - Knoflook - olijfolie - pikant

  • “Ostriche al limone” - € 18,00

           Oesters natuur - Roggebrood - citroen - sjalotjes

  • “Foccacia con spinaci, ouvo in camicia” - € 17,00

           Geroosterd broodje met spinazie, truffel en gepocheerd eitje

  • “Cozze gratinate” - € 19,00

           Mosselen met kruidenboter en Provolone gegratineerd

  • “Cosce di Rana” - € 19,00

           Kikkerbillen met knoflooksausje

 

Primi Piatti / Pastagerechten

  • “Spaghetti Frutti di Mare” - € 26,00

           Verse spaghetti met zeevruchten
 

  • “Tagliolini con Astici” - € 26,00

           Verse lintpasta - halve kreeft - prei sausje - tomaatjes

  • “Tagliolini con guanciale di vitello” - € 21,00

           Verse lintpasta - tomatensaus - kalfswangetjes (aanrader!)

  • “Spaghetti Vongole” - € 19,00

           Verse spaghetti met venusschelpjes

 

Seconde Piatti / Hoofdgerechten

  • “Filetto di Manzo tagliata” - € 30,00

           Gegrilde ossenhaas - rucola - Parmezaanse schilfers

  • “Ossobucco con pomodoro” - € 29,00

           Kaltschenkel in lichte tomatensaus

  •  “Gamberone alla griglia con pasta al pesto” - € 30,00

            Gegrilde gamba's - verse pasta - pesto (basilicum - pijnboompitten - kaas)

  • “Pesce Misto” - € 34,00 p.p. (min. 2 pers)

           Zeebaars, Gegrilde Gamba, Scampi,
           Tonijnfilet, Vongole Veraci en inktvisringen

  • “Branzino" - € 30,00 

           Krokant gebakken zeebaars met pesto

  • “Filetto con funghi e pancetta" - € 30,00 

           Ossenhaas met paddestoelen en Italiaanse spek

  • “Pesce di giorno" - Dagprijs

          Vis van de dag

 

Wij vragen vanaf 6 personen een keuze te maken tussen 3 verschillende gerechten, dit om de wachttijden aangenamer te maken.


Kerstmenu

'Menu di Natale'

“Assaggini”

Pallet van verschillende kleine hapjes

“Antipasto”

Licht gegratineerde St-Jacobsvruchten, scampi, mosselen, calamari

“Pasta”

Gevulde tortelloni - champignonsaus - Parmezaan - truffel

“Carne”

*Hertenrugfilet - veenbessen - wintergarnituur - truffelpuree

"Dolce"

Rode bosvruchten - vanille roomijs - slagroom

OF

"Italiaanse kazen"

 

Prijs: € 65,00 

*Hertenrugfilet kan vervangen worden door zeebaars.  

 

Het menu wordt geserveerd op dinsdag 25 december voor lunch en diner en op woensdag 26 december enkel voor diner.